Close
Tijdens de lezingen… Felix aan het woord…

Tijdens de lezingen… Felix aan het woord…

Felix is in het filmpje onderaan deze pagina aan het woord. Hij vertelt dat hij alles zal doen om snel Niki’s beer te worden. ‘Ook stoute dingen’, zegt hij zelf in een gesprek met Annick.

Oei, ook stoute dingen…wat zou Felix dan allemaal uitspoken? Hoe dat allemaal afloopt, lees je in de 14 vervolgverhalen van het boek ‘Oscar en Felix’.

Hierin lees je hoe Felix als reservebeer in een kast moet wonen zolang zijn dubbelganger ‘Oscar’ de knuffelbeer van de vijfjarige Niki is. Oscar mag mee op reis, op stap naar oma,…hij slaapt elke nacht in de armen van Niki. Hij is de bofkont.

En Felix? Tja, die heeft pech. Maar Felix blijft niet bij de pakken zitten en onderneemt allerlei fratsen om Oscar uit te schakelen. Maar is dat wel zo fraai? Mag hij zulke stoute dingen doen om zijn doel te bereiken?

Wat denk jij?

Karen en ik komen graag langs in jouw school. Annick vertelt je er alles over in je klas en toont je natuurlijk het hele gesprek en ook wat Felix dan zoals uitspookt. Karen trakteert je bovendien op een mooie theatervoorstelling rond Oscar en Felix!

Meer info over lezingen

 

Tot gauw!